Wijn, Kaas en Coop

Bij Coop hebben we een neus voor lekkere wijnen en kazen. We hebben dan ook met veel liefde een kleine voorselectie voor u gemaakt. Met onze slimme wijnwijzer en
kaasaanduiding is kiezen nog eenvoudiger. Weet u al welke u gaat proberen?

0 trans 1
Noord Hollandsche classique kaas
Voor sommigen van u, de kaas der kazen.
Noord Hollandsche kaas bereid volgens oude traditie.

Wijn tip: Canti Italiaanse wijn, Graffigna
Clásico Argentijnse wijn, Isla Negra High Tide Chileense wijn
trans Coop roquefort
Een pikante blauwader kaas afkomstig uit Frankrijk. De kaas is gemaakt van ongepasteuriseerde schapenmelk. De traditionele rijping in grotten geeft de kaas een zeer pittige smaak

Wijn tip:
Castillo de las Almenas Moscatel, Beauchatel Tolosan Moelleux
2
trans 3
Rambol nootmix
Een smeltkaas afkomstig uit Frankrijk. In het zachte en romige zuivel zijn noten verwerkt. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en met een vetgehalte van 60%.

Wijn tip: Jean Sablenay Merlot
trans Coop halfharde kaas parmesaan Grana Padano
Een harde rauwmelkse kaas afkomstig uit Italië. Het aroma is zoet en de smaak is pittig en fruitig. Hijwordt vaak gebruikt om te raspen, maar is ook heerlijk bij een glasje rode wijn of port.

Wijn tip: Cachet Franse wijn, Two oceans Zuid afrikaanse wijn, Graffigna Reserve Malbec
4 trans 5
Coop camembert grand rustique
Zachte Franse 50+ witte korstkaas met een licht pittige smaak. De kaas is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk melk waardoor de smaak bijna gelijk is aan rauwmelkse camembert.

Wijn tip: Hardys VR Shiraz, Graffigna Reserve Chardonnay
trans Coop castello blue
Een zachte blauwader kaas afkomstig uit Denemarken, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De smaak is licht pikant.

Wijn tip:
Gallo Moscato
6
trans 7
Coop Select roombrie 60+
Een Franse Brie die heerlijk romig is en zacht van smaak, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. Brie zoals brie bedoeld is.

Wijn tip: Chevalier du Lac Cascogne
trans Coop gorgonzola
Een blauwader kaas afkomstig uit Italië en gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. Het is een romige kaas met een zeer pittige smaak.

Wijn tip: Isla Negra Reserva Chardonnay, Gallo Moscato
8 trans 9
Coop rode korstkaas port salut
Een romige rode korstkaas uit Frankrijk en gemaakt
van gepasteuriseerde koemelk. De smaak van Port Salut is romig en mild

Wijn tip: Jaen Sablenay cabernt sauvignon
trans Coop Select roombrie met verse bieslook
Een Franse brie die heerlijk romig is en licht pittig van smaak met een garnering van verse bieslook, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk.

Wijn tip: Vega Libre Spaanse wijn



plaat

 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 87
Download de Kaas en Wijn special  
Download de Kaas en Wijn special