Cambozola

Cambozola

De naam Cambozola is afgeleid van Camembert en Gorgonzola. De combinatie van de smaak wijkt hier echter van af. Cambozola kan het beste omschreven worden als een Duitse extra romige brie met een milde blauwadersmaak. Deze kaas heeft een witte flora, een romig zuivel met blauwschimmelvlekken. ​

Drank combinatie

Goed te combineren met:

  • Rode wijn licht/fruitig Rode wijn licht/fruitig
  • Witte wijn zoet Witte wijn zoet
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 87
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 1 opties
  • Drank combinaties te maken: 2 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam: Käserei Champignon
  • Productnaam: Cambozola
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Blauwaderkaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 70
  • Eetbare korst: -
  • AOP: Nee
Sla dit product op
left
right